Ontbijten op de Cartierheide - Een samenwerking tussen de Visit Gemeentes en Land van de Brabantse Kempen

Op 30 augustus organiseren onze 4 Visit organisaties een netwerkbijeenkomst in samenwerking met Land van de Brabantse Kempen.
Graag nodigen wij de ondernemers in onze verschillende gemeentes uit om te deel te nemen! Ben jij er al zeker van dat je een plekje wilt bemachtigen tijdens onze netwerkbijeenkomst? Scroll dan gauw verder naar onder, hier vind je het aanmeldformulier. Let op! Deze uitnodiging is specifiek aan jou gericht. Graag ontvangen we je reactie natuurlijk zo snel mogelijk.

Locatie en meer..

De netwerkbijeenkomst zal plaatsvinden midden op de Cartierheide. Hiervoor verzamelen we ons bij Landgoed de Panberg in Eersel. Het ontbijt zal om 08.00 uur starten en om 11.30 uur eindigen. We vragen je om op tijd aanwezig te zijn, omdat we zo snel mogelijk de Cartierheide willen gaan verkennen. Vergeet niet om je wandelschoenen aan te trekken, we krijgen namelijk ook uitleg van een gids in het gebied. Ook bij slecht weer gaat het door, maar daar gaan we natuurlijk niet van uit. 

Tijdens de netwerkbijeenkomst wordt er gezorgd voor een uitgebreid ontbijt incl. update over verschillende Kempen toeristische projecten. Mocht je expliciete dieetwensen hebben gelieve deze bij opmerkingen door te geven. 

Aanmelden Netwerkbijeenkomst

* Velden met een asterisk zijn verplicht.

Mede mogelijk gemaakt door: