Sinterklaas komt logeren!

Het Sint Nicolaas Comité Eersel en Visit Eersel hebben in juli een brief ontvangen van PlanPiet met de vraag of de Sint dit jaar ook mag komen logeren in Eersel. Dat vinden wij natuurlijk alleen maar leuk! Daarom hebben wij op zondag 19 november de Sint en zijn Pieten een feestelijk welkom gegeven in Eersel. Gedurende de Sinterklaasperiode zullen Sinterklaas en zijn pieten hier verblijven en kunnen kinderen door het raam kijken waar Sinterklaas in Eersel logeert (Markt 29). Ook kunnen ze post in de rode brievenbus achterlaten voor Sinterklaas!

 

Festiviteiten

Niet alleen kun je door het raam zien waar Sinterklaas slaapt, je kunt een speurtocht doen, een show bekijken én je kunt ook een brief aan hem schrijven (of jouw verlanglijstje of tekening). Deze mag je dan in de rode brievenbus stoppen. Je krijgt dan een brief terug van de Sint! Als je dat wilt doen, neem dan een envelop mee. Let op: je krijgt alleen een brief terug als je een postzegel bijsluit. (Gericht op kinderen tot groep 5). Ben je niet zo'n held in schrijven? Sinterklaas kan ook mailen. 

Op zaterdag 25 november en 2 december zijn er ook festiviteiten in het dorp, natuurlijk kan je het logeerhuis van Sinterklaas (Markt 29) bezoeken maar ook bij het Pakhuys van de Jumbo zijn er diverse leuke activiteiten. Scroll hieronder maar eens door het aanbod of bezoek deze website voor leuke kleurplaten, informatie en meer!