In Eersel ben je aan het juiste adres om.. - Te genieten van de cultuur, de natuur, de gastvrijheid en de bourgondische levenswijze in de verschillende dorpen!

 • Domein Oogenlust

  Domein Oogenlust creëert sfeer en beleving in dialoog met de natuur: Kom het zelf beleven! Zo geeft Oogenlust zelf vanuit de bloemenambacht invulling aan bijzondere momenten, evenementen en interieurs. Daarnaast zorgt galerie Persoon voor prachtige kunst. Domein Oogenlust is dé ultieme plek: een uitzonderlijk natuurgebied waar je je ogen uitkijkt en naar hartelust exclusief kunt shoppen.

  Ontdek Oogenlust

   

 • Kunst slaat de klok

  Kunst slaat de klok
 • Met de natuur als..

  inspiratiebron, realiseren ze.. 'betoverende schoonheid!'
  Er ontvouwt zich gaandeweg een wonderlijke plek met de mooiste wilde bloemen en vlinders.  

Buiten, Gewoon, Mooi

Buiten; In Eersel en omstreken kun je sfeervol genieten. De omgeving nodigt uit om er op uit te trekken én te ontdekken. Dat kan te voet of op de fiets, langs de velen wandel- en fietspaden die de Kempen rijk is. Een wonderenwereld van bloem en interieur is in Eersel niet alleen buiten maar ook binnen te vinden. 

Gewoon; Niet alleen de natuur in Eersel is een ware beleving, ook de restaurants, cafés en andere bourgondische gezelligheden zijn in Eersel heel 'gewoon'. Met liefde en gastvrijheid wordt je door de locals ontvangen en rondgeleid, terwijl je geniet van een uniek streekgerecht of een culinair glas wijn. Onder andere bij Promessa, Restaurant d' Ouwe Tramhalte, Gastrobar Het Gildehuis en Restaurant Craft kun jij terecht voor dé sfeervolle ervaring.

Mooi; Naast de prachtige natuurgebieden en bourgondische terrasjes vind je in Eersel voldoende Brabants Schoon. De cultuurgeschiedenis ligt in Eersel letterlijk op straat. De Parels liggen verspreid door het dorp zodat dwalen door Eersel een belevenis blijft waar ook het onverwachte een kans krijgt. Maar ook voor een uitgebreide geschiedenis van Eersel kan je terecht in het streekmuseum de Acht Zaligheden. 

Kortom, Eersel is Buiten Gewoon Mooi! 

Genieten - Bij Golfclub Gendersteyn

Een begrip in de Kempen

Nog net op het randje van Eersel, precies voor de helft in Knegsel, liggen de prachtige golfbanen van Golfclub Gendersteyn. Gendersteyn heeft karakter. Op de golfbaan, maar ook zeker ernaast. Bijvoorbeeld in de heerlijke ambiance van Restaurant Magnolia’s. Hier proef je altijd het verschil als gast. Een greenfee boeken kan heel makkelijk telefonisch of online. 

Bezoek Gendersteyn

Promessa - 'Food is Art' is hun motto..

 • Dat proef je, zie je en voel je!

  Food art is hun motto, dat zie je aan de muren, proef je op je bord en beleef je tijdens een avond uit. De menu’s bestaan uit een aantal gerechten, waarvan de inspiratie van de grote meesters in de kookkunst, gebaseerd zijn op all time classics met een moderne twist. 

  Dat proef je, zie je en voel je!
 • Puur en eerlijk

  In deze menu’s laat Restaurant Promessa zien wat ze onder hedendaagse kookkunst(en) verstaan, zonder ooit het natuurlijk product uit het oog te verliezen. Daarnaast kun je van de à la carte (foodbar) kaart kiezen uit eigentijdse brasserie gerechten met pure en eerlijke producten.

  Puur en eerlijk