Kunst, natuur en lekker eten - Wat wil een mens nog meer?

Dat wordt smullen..

  • Ijskeuken - Kennis van Ijs

    Sinds 1997 bereiden ze in deze ijskeuken ambachtelijk ijs in vele smaak- variaties! Ze bereiden roomijs & sorbetijs in veel verschillende smaken, daarnaast bereiden ze een breed assortiment aan ijstaarten. Heb jij nu ook zo’n zin gekregen in een smaakvol room- of sorbetijs(je)? Ga dan eens langs bij De Smaak! in Eersel.

Overnachten in Duizel - Ben je nog lang niet uitgekeken, is één dag niet voldoende? Geen probleem, verleng je verblijf met een overnachting in een van de vele overnachtingslocaties. Overnacht in een prachtige B&B of ga voor avontuurlijk op een van de camping(s).

Campercamping Blij Venneke

Camperplaats Blij Venneke bezit de faciliteiten van een camping. Deze rustieke campercamping ligt in Duizel die deel uitmaakt van de Gemeente Eersel. De gezellige oude markt van Eersel is op loop- en fietsafstand bereikbaar. Duizel is evenals Eersel een van de Acht Zaligheden in de Brabantse Kempen.
Een gebied met veel natuur en volop fiets en wandelmogelijkheden zodat je de schoonheid van de Brabantse Kempen kunt ontdekken.
De vele dorpjes in de buurt bieden veel mogelijkheden voor een terras- of restaurantbezoek.

Ontdek Campercamping Blij Venneke

Rustiek kamperen

B&B Puur 8a

In de 'Acht Zaligheden' staat dit prachtige jaren ’30 huis aan het Smitseind op nummer 8a.
De gepotdekselde bed en breakfast ligt in een oase van rust, ideaal als je van privacy en ruimte houdt. In de weide rondom Puur 8a kun je genieten van de schapen en de geitjes. 
De kippen die er rondscharrelen zorgen voor de verse eitjes. Deze bed en breakfast heeft 2 sfeervolle kamers. Je verblijft bij Puur in een ruim gastenverblijf los van het woonhuis. 
Beide kamers hebben een eigen badkamer en een groot privé terras! 

Ontdek B&B Puur 8a