Verleng je verblijf met een overnachting - Ervaar de Brabantse gastvrijheid in Eersel!

Eersel en de omliggende kerkdorpen Steensel, Duizel, Knegsel, Vessem en Wintelre tellen volop accommodaties om bij weg te dromen. Van bed & breakfast tot camping, ga jij jouw bezoek verlengen?

Bijzonder overnachten

Overnachten in Eersel staat gelijk aan genieten. En natuurlijk lichten wij dé parels van onze Kempen graag uit. Hier word je gastvrij ontvangen en voelt dat ook zo. Verblijf in mooie accommodaties in een frisse, natuurlijke omgeving. Van bed-and-breakfast en hotel tot groepsaccommodatie en camping, in Eersel vind je een ruime keuze aan overnachtingsmogelijkheden.

Ontdek dé Parels 

De beste campings vind je in Eersel! - En overnachten in Eersel betekent vaak kamperen..

Recreatiepark TerSpegelt - 3e beste camping van Europa

Niet voor niets dat Camping TerSpegelt in Eersel als 3e beste camping van Europa uit de bus komt! Caravaning, het caravanmagazine van het Duitse blad Auto Motor und Sport, heeft op basis van duizenden recensies - plus onderzoek van de ADAC - een top tien gemaakt van beste campings in Europa. Vakantiepark TerSpegelt in Eersel en Camping De Paal in Bergeijk horen daarbij, met plek drie en zes.

Lees hier het hele artikel

Toch liever een B&B of Hotel? - Vind hier B&B's in de groene omgeving van Eersel of Hotels in het centrum van Eersel!

Kom je met de camper?

Je vindt de meest uiteenlopende camperplaatsen in de Gemeente Eersel, van simpele locaties met beperkte voorzieningen tot extra luxe camperplaatsen. Iedere camperplaats is uniek!