De WaterLodge - Op Recreatiepark TerSpegelt

Verblijf op Recreatiepark TerSpegelt in een van de 9 WaterLodges óp het water. Geen zeebenen, geen probleem... Op een vast plateau boven het water staat een super-de-luxe WaterLodge voor 8 personen. Echt alles is aanwezig in deze twee verdiepingen tellende lodges. Een comfortabele zithoek, speelruimte voor de kinderen, een eigen badkamer en een compleet ingerichte keuken met vaatwasser. Lekker luieren in je hangnet boven het water met uitzicht over de recreatieplas en wakker worden in een echt hemelbed, dat is glamping.... maar dan net even anders!

B&B aan 't Groen - Luxe bed and breakfast in Eersel

Gelegen nabij het centrum van Knegsel en toch midden in de natuur vind je B&B Aan ‘t Groen. Vanuit de B&B kun je in 45 minuten naar het beschermd natuurgebied ‘Groot en Klein meer’ lopen. Het is mogelijk om onder leiding van de eigenaar een wandeling te maken door een natuurgebied in de buurt, waardoor je de prachtige omgeving nog intenser beleefd. Wil jij ook eens overnachten bij deze sfeervolle B&B Aan ‘t Groen? Bezoek de website, laat je verrassen en reserveer jouw plekje!

Camperplaats Blij Venneke - Op een mooie locatie in Duizel

Camperplaats Blij Venneke bezit de faciliteiten van een camping. Deze rustieke campercamping ligt in Duizel die deel uitmaakt van de gemeente Eersel. Blij Venneke heeft 25 ruime verharde staanplaatsen met ieder een eigen gazon en tuintje. Grote plekken met veel groen eromheen, in een al even groene omgeving. Voor meer informatie, klik hier. 

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens de andere accommodaties in en rondom hartje Eersel! 

Bekijk alle accommodaties