Bijzonder overnachten

De WaterLodge - Op Recreatiepark TerSpegelt

Verblijf op Recreatiepark TerSpegelt in een van de 9 WaterLodges óp het water. Geen zeebenen, geen probleem... Op een vast plateau boven het water staat een super-de-luxe WaterLodge voor 8 personen. Echt alles is aanwezig in deze twee verdiepingen tellende lodges. Een comfortabele zithoek, speelruimte voor de kinderen, een eigen badkamer en een compleet ingerichte keuken met vaatwasser. Lekker luieren in je hangnet boven het water met uitzicht over de recreatieplas en wakker worden in een echt hemelbed, dat is glamping.... maar dan net even anders!

De Zandhoef - Luxe B&B in Eersel

Gelegen op 3,5 km van het pittoreske centrum van Eersel aan de rand van het bos ligt  ‘De Zandhoef’. In totaal heeft deze B&B drie accommodaties: 1. T gezellige huisje, 2. De Finse Wei Kota, 3. De Finse Bos Kota
Van een luxe Italiaanse slaapbank tot een luxe jacuzzi, een heerlijk warme regendouche en een flesje bubbels van het huis. Bij B&B De Zandhoef is niks te gek! 

Wist je dat? B&B De Zandhoef al eens in het nieuws geweest is? Niet vanwege de prachtige B&B De Zandhoef, maar vanwege een ongelukje met een van die dieren op hun terrein, Kameel Petje. Meer lezen? Bekijk dan hier het artikel!

Camperplaats Duynenwater - Op Landgoed Duynenwater

De Camperplaatsen op Duynenwater in Eersel bieden een oase van rust. Hier kun je heerlijk genieten van hagelwitte stranden en helder water. Vanuit deze locatie zijn er tal van mooie fiets en wandel routes in de omgeving. Deze locatie is gewoonweg zalig, laten de foto’s voor zich spreken. Wil jij verzekerd zijn van een camperplek bij Landgoed Duynenwater? Bekijk dan online jouw mogelijkheden!

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens de andere accommodaties in en rondom hartje Eersel! 

Bekijk alle accommodaties