Visit Eersel - Informatiepunt Eersel helpt je op weg!

De gemeente Eersel bestaat uit de dorpen Eersel, Duizel, Steensel, Vessem, Knegsel en Wintelre. Elk dorp heeft zo zijn eigen kleur en identiteit. De Kempische sfeer is echter in alle dorpen gegarandeerd. Binnen Eersel is er een rijkdom aan natuurschoon: bos- en heidegebieden met vennen zijn er in overvloed. Het gebied leent zich dan ook perfect voor fiets- en wandeltochten. 

 • Eerselse Dinerbon

  Met de Dinerbon kun je de lokale gastronomie gaan ontdekken. Geef een Dinerbon aan je vrienden of familie, zodat ze lekker kunnen uit eten bij één van de deelnemende restaurants, cafés of lunchrooms in de gemeente Eersel. 

  Eerselse Dinerbon
 • Wandel en fietskaarten

  Van een wandel- en fietsknooppuntenkaart tot een wandelkaart van Beleef de Kempen, je vindt het allemaal terug bij Visit Eersel Informatiepunt. Hierin vind je naast de knooppunten, alle bezienswaardigheden, een wandelroute per dorp, verhalen over de historie en leuke anekdotes van de verschillende dorpen.

 • Streekproducten

  Bij Visit Eersel Informatiepunt vind je een ruim aanbod aan eerlijke en ambachtelijke producten uit Eersel en omgeving. Van een zelfgemaakte dressing van De Bengel tot een Beerze Biertje van De Gouden Leeuw. Of geniet van een van de likeuren zoals 't Nipperke of het Kempisch Kwartierke. 

Loop eens binnen in ons historische pand en laat je verrassen door dé smaken van de Brabantse Kempen.

Gelegen in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant ligt onze prachtige Gemeente Eersel, een fijne omgeving om te wonen, werken, te recreëren & te genieten! Eersel staat voornamelijk bekend om de sfeervolle markt, maar heeft ook vele andere locaties die je zeker eens gezien moet hebben! Geniet van de cultuur en natuur, de gastvrijheid én de bourgondische levenswijze die er in de verschillende dorpen terug te vinden is. Ontdek de acht zaligheden van de Kempen en ga op reis in een van onze prachtige kernen: Eersel, Duizel, Knegsel, Steensel, Vessem en Wintelre. Elk dorp heeft zo zijn eigen kleur én identiteit, de Kempische sfeer is echter in alle dorpen gegarandeerd!

In de Visit Eersel winkel kunt je terecht voor alle informatie over de zes Eerselse dorpen. Om je bezoek gemakkelijk te maken, geven wij je praktische informatie over accommodaties, evenementen, activiteiten en andere nuttige tips. We organiseren rondleidingen door het historische centrum en verkopen fiets- en wandelkaarten, seizoensproducten en relatiegeschenken. De populaire Eerselse TIPtopper cadeaubon, de Dinerbon en het Snoeperke zijn bij ons verkrijgbaar.

Visit Eersel werkt nauw samen met alle Kempische Visits, gemeente Eersel, Visit Brabant, RegioRadar Eindhoven en het Land van de Brabantse Kempen. Heb je meer informatie nodig over Eersel en omgeving of heb je vragen? Kom gerust eens langs bij Markt 30a in Eersel! 

 • Goodies

  Bij Visit Eersel informatiepunt kun je terecht voor verschillende leuke goodies. Van een Visit Eersel trui tot een paraplu of een puzzel van de Gemeente Eersel, met maar liefst 1040 stukjes! Kom jij een kijkje nemen in het ruime aanbod? Misschien vind jij hier wel hét perfecte cadeautje om te geven (of te krijgen). 

 • TIPtopper Cadeaubon

  Met de TIPtopper geef je iemand een écht Eersels cadeau. Je kunt terecht bij winkels, restaurants, kappers, supermarkten, speciaalzaken, hotels en B&B's in de 6 kerkdorpen van Eersel en haar omgeving. De bonnen zijn te koop bij Visit Eersel Informatiepunt! 

  TIPtopper Cadeaubon

Ontdek de Parels van Eersel

Ben jij benieuwd naar de Parels van de Gemeente Eersel maar loop jij de Parelroute liever samen met een gids? Dat kan!
Zo hoor je nog meer leuke feiten, interessante weetjes en streekverhalen over Eersel.

Prijzen: 
Voor groepen van 4 tot 80 personen.
Kosten: €7,50 per persoon
Kinderen tot 18 jaar: €5,00 per persoon

Reserveer een enthousiaste gids