Uit eten doe je in Eersel - Heerlijk bourgondisch genieten

Kom jij culinair genieten in een luxe restaurant of ga jij voor een knus diner in een van de eetcafé(s)? Vrijwel de meeste restaurants vind je op de historische Markt in Eersel. Ook in de andere dorpskernen van gemeente Eersel tref je diverse restaurants aan met ieder haar eigen sfeer. Van eetcafé tot bistro, tot aan culinaire topper, Eersel heeft voor elke lekkerbek een leuk adres. Of heb je gewoon even geen tijd of zin om zelf te koken? Laten bezorgen of afhalen is dan de ideale oplossing! 

Lekker het terras op!

Wist je trouwens dat er in de zomer bijna 1000 terrasstoelen staan op de Markt in Eersel? In Eersel kun je dus bij uitstek op z’n Brabants lekker een ‘terrasje pikken’. Als de eerste zonnestralen zich aandoen, is het al gelijk gezellig druk op de terrassen van Eersel. Wil je graag buiten zitten in alle rust? Ga dan eens achterom bij een van de restaurants op de markt in Eersel, zo vind je een aantal geweldig mooie binnentuinen waar je ook heerlijk kunt eten en de kinderen vervolgens lekker buiten kunnen spelen.  Een echte aanrader. 

Heerlijk Lunchen in Eersel

Je kunt in Eersel ook heerlijk lunchen. Of je nu met z’n tweeën of met het hele gezin komt, je kunt altijd wel ergens terecht bij een van onze vele restaurants. Heb je al honger gekregen? Kijk dan in ons overzicht (of op de kaart) voor alle restaurants in de gemeente Eersel. Kun je niet kiezen? Misschien helpt deze blog, waarin we je 7 tips geven over wat te doen in het centrum van Eersel. Hier is onder andere onze lunch topper in meegenomen.  

De beste Gastrobar van de omgeving 

In Eersel is er voor ieder wat wils, van ijssalon tot snackbar, van pizzeria tot Chinees. Je vindt dus altijd een geschikt restaurant voor iedere gelegenheid. Maar wist je al dat we in Eersel de beste Gastrobar van de omgeving hebben? Bourgondisch genieten doe je hier. 

Laat je inspireren - door een van de volgende blogs

Of neem een kijkje op de kaart