Welkom in Eersel!

Hier vind je meer dan genoeg inspiratie voor een leuk uitje, gezellig dagje weg of jouw complete vakantie in Eersel. Ontdek de acht zaligheden van de Kempen en ga op reis in een van onze prachtige kernen: Eersel, Duizel, Knegsel, Steensel, Vessem en Wintelre. Laat je verrassen door alles wat we te bieden hebben op het gebied van accommodaties, activiteiten en verborgen pareltjes. Bereid je optimaal voor op je Visit(e) aan Eersel.

 • Bourgondisch op pad in de Kempen

  Heb jij het nieuwe Snoeperke boekje al? 12 hapjes voor de lekkere trek! 

  Bourgondisch op pad in de Kempen
 • Beleef de Cartierheide

  Maak een heerlijke winterwandeling...

  Beleef de Cartierheide
 • Stijlvol Genieten

  Genieten van de cultuur, de natuur, de gastvrijheid en de bourgondische levenswijze in de verschillende dorpen. Voor écht stijlvol genieten ben je in de Gemeente Eersel aan het juiste adres!

  Stijlvol Genieten
 • Bijzonder Overnachten

  Eersel en de omliggende kerkdorpen Steensel, Duizel, Knegsel, Vessem en Wintelre tellen volop accommodaties om bij weg te dromen. Van bed & breakfast tot camping, ga jij jouw bezoek verlengen?

  Bijzonder Overnachten
 • Bezoek ons Informatiepunt

  De gemeente Eersel bestaat uit de dorpen Eersel, Duizel, Steensel, Vessem, Knegsel en Wintelre. Elk dorp heeft zo zijn eigen kleur en identiteit. De Kempische sfeer is echter in alle dorpen gegarandeerd! 

  Bezoek ons Informatiepunt

Geniet van Kunst & Natuur

Kunstroute Het Groene Lint is een land-art kunstwerk dat het centrum van Eersel via een 24-km lang kunstwandelpad met het centrum van Eindhoven verbindt. Het Groene Lint slingert door het landschap en volgt daarbij een route langs drie waterlopen, Gender, Run en Dommel. Daarbij verkent de heg de ruimte en zoekt daarin een weg van boom naar boom.

Ontdek de route