Welkom in Eersel!

Hier vind je meer dan genoeg inspiratie voor een leuk uitje, gezellig dagje weg of jouw complete vakantie in Eersel. Ontdek de acht zaligheden van de Kempen en ga op reis in een van onze prachtige kernen: Eersel, Duizel, Knegsel, Steensel, Vessem en Wintelre. Laat je verrassen door alles wat we te bieden hebben op het gebied van accommodaties, activiteiten en verborgen pareltjes. Bereid je optimaal voor op je Visit(e) aan Eersel.

 • Stijlvol Genieten

  Genieten van de cultuur, de natuur, de gastvrijheid en de bourgondische levenswijze in de verschillende dorpen. Voor écht stijlvol genieten ben je in de Gemeente Eersel aan het juiste adres!

  Stijlvol Genieten
 • Bezoek ons Informatiepunt

  Bij ons informatiepunt vind je diverse souvenirs en cadeaus, streekproducten maar ook wandel- en fietskaarten van de 6 verschillende dorpen in de gemeente Eersel. Elk dorp heeft zo zijn eigen kleur en identiteit. De Kempische sfeer is echter in alle dorpen gegarandeerd! 

  Bezoek ons Informatiepunt
 • Bijzonder Overnachten

  Eersel en de omliggende kerkdorpen Steensel, Duizel, Knegsel, Vessem en Wintelre tellen volop accommodaties om bij weg te dromen. Van bed & breakfast tot camping, ga jij jouw bezoek verlengen?

  Bijzonder Overnachten
 • Cadeaubonnen

  Wil je iemand blij maken of verrassen, zoek je een verjaardagscadeau of een presentje om iemand te bedanken? Kies dan een échte Eerselse cadeaubon. 

  Cadeaubonnen
 • Rondleidingen

  Ontdek (onder leiding van een gids) alle parels van hartje Eersel. Geniet van een prachtig stukje natuur, kom tot rust en waai uit met een van de rondleidingen.. 

  Rondleidingen

Geniet van Kunst & Natuur

Kunstroute Het Groene Lint is een land-art kunstwerk dat het centrum van Eersel via een 24-km lang kunstwandelpad met het centrum van Eindhoven verbindt. Het Groene Lint slingert door het landschap en volgt daarbij een route langs drie waterlopen, Gender, Run en Dommel. Daarbij verkent de heg de ruimte en zoekt daarin een weg van boom naar boom.

Ontdek de route