Welkom in Eersel!

Hier vind je meer dan genoeg inspiratie voor een leuk uitje, gezellig dagje weg of jouw complete vakantie in Eersel. Ontdek de acht zaligheden van de Kempen en ga op reis in een van onze prachtige kernen: Eersel, Duizel, Knegsel, Steensel, Vessem en Wintelre. Laat je verrassen door alles wat we te bieden hebben op het gebied van accommodaties, activiteiten en verborgen pareltjes. Bereid je optimaal voor op je Visit(e) aan Eersel.

 • Stijlvol Genieten

  Genieten van de cultuur, de natuur, de gastvrijheid en de bourgondische levenswijze in de verschillende dorpen. Voor écht stijlvol genieten ben je in de Gemeente Eersel aan het juiste adres!

  Stijlvol Genieten
 • Bezoek ons Informatiepunt

  Bij ons informatiepunt vind je diverse souvenirs en cadeaus, streekproducten maar ook wandel- en fietskaarten van de 6 verschillende dorpen in de gemeente Eersel. Elk dorp heeft zo zijn eigen kleur en identiteit. De Kempische sfeer is echter in alle dorpen gegarandeerd! 

  Bezoek ons Informatiepunt
 • Bijzonder Overnachten

  Eersel en de omliggende kerkdorpen Steensel, Duizel, Knegsel, Vessem en Wintelre tellen volop accommodaties om bij weg te dromen. Van bed & breakfast tot camping, ga jij jouw bezoek verlengen?

  Bijzonder Overnachten
 • Cadeaubonnen

  Wil je iemand blij maken of verrassen, zoek je een verjaardagscadeau of een presentje om iemand te bedanken? Kies dan een échte Eerselse cadeaubon. 

  Cadeaubonnen
 • Rondleidingen

  Ontdek onder leiding van een gids alle parels van hartje Eersel. Geniet en leer meer over onze rijke geschiedenis, op vermakelijke wijze verteld door een van onze enthousiaste gidsen.  

  Rondleidingen

Bourgondisch op stap in de Kempen!

Het Snoeperke is al sinds jaar en dag een begrip in de Kempen en zo ook in de gemeente Eersel. Met dit boekje kun je voor maar €19,95 op ontdekkingstocht en genieten van 12 heerlijke hapjes. Neem snel een kijkje op onze Snoeperke pagina, daar vind je een overzicht aan deelnemende bedrijven & leuke routes om het Snoeperke te beleven! 

Ontdek hier alles rondom het Snoeperke!