Bandraften op het water, een koud biertje op het terras of crossen op een e-scooter.. - In de Parel van De Kempen vind je het allemaal!

 • Geniet van de omgeving..

  Met deze leuke, milieuvriendelijke scooters!
  Op de e-chopper snor je door de verschillende dorpen en verken je de omgeving. Als je de aangereikte route volgt, passeer je de mooiste plekjes van de Kempen en natuurlijk ontbreken hierbij de nodige terrasjes niet.

  Beleef unieke routes

 • Beleef zelf het avontuur

  Beleef zelf het avontuur

Buiten, Gewoon, Mooi

Buiten; In Eersel en omstreken is er veel te beleven. De omgeving nodigt uit om er op uit te trekken én te ontdekken. Ben jij een echte actieveling? Stap op de fiets en race over de bulten van de Pumptrack, mountainbike door de vele bospaden of waan je een weg door de geschiedenis van een bierbrouwerij. 

Gewoon; Niet alleen de natuur in Eersel is een ware beleving, ook de restaurants, cafés en andere bourgondische gezelligheden zijn in Eersel heel 'gewoon'. Met liefde en gastvrijheid wordt je door de locals ontvangen en rondgeleid. Geniet van een borrel én een bite, ga met z'n alle op bierathon of plof na een sportief uitje neer op het terras met een extra grote hamburger. Onder andere bij Dinee Café de Kempen, Restaurant De BengelDinee Café Veertien en Restaurant 't Menneke kun jij terecht voor een échte Brabantse beleving.

Mooi; Naast de prachtige natuurgebieden en bourgondische terrasjes vind je in Eersel voldoende Brabantse gezelligheid! De jeugd kan hun hart ophalen bij de vele muziekevenementen. Meezingen en genieten bij festivals zoals Flying Dutch, Music on Payday, het Paperclipfestival en Dominator. Een dagje zwemmen bij het voormalige E-3 strand of het nieuwste smaak ijs uitproberen. Actievelingen kunnen gaan blobben, bandraften of de klimwand op. Ga je liever met het hele gezin op pad? Dat kan natuurlijk ook! Fijn met z’n allen in de tuk-tuk en de omgeving ontdekken.

Kortom, Eersel is Buiten Gewoon Mooi! 

Mout en Hout - Neem jij je smaakpapillen mee op ontdekkingsreis?

Lokaal en seizoensgebonden bij..

Mout en Hout, staat garant voor een dagje culinair genieten. Deze uitzonderlijke plek in het hart van Vessem kent veel mogelijkheden. Mout & Hout zorgt samen met het brouwerij-hotel voor een optimale beleving met rondleidingen, proeverijen, Brabantse borrelplanken voor na de proeverij en speciale Beerze arrangementen waarbij er zelfs overnacht kan worden, mocht je te diep in het Beerze glaasje hebben gekekeken. Daarbij natuurlijk de signature dishes van pulled pork tot big beef boutique. Vlees, vis en natuurlijk vega. Voor ieder wat wils met smaken waar menig Bourgondiër van gaat watertanden. Kortom: Heerlijk eten, verse streekproducten en seizoensgebonden gerechten vind je altijd terug bij Mout en Hout.

 

 

Suppen, blobben of midgetgolfen.. - Bij Recreatiepark TerSpegelt!

 • Blobben

  Durf jij het aan om geblobt te worden? 

  Blobben
 • Een begrip in de Kempen!

  Ook zo'n zin om een lekker dagje te zwemmen, spelen, ravotten én op avontuur te gaan? Bij Recreatiepark TerSpegelt, gelegen in het gezellige Eersel, ben je aan het juiste adres! Hier vind je zwembaden om baantjes te trekken en grote glijbanen om van af te sjezen, kun je heerlijk buiten zwemmen in de ZwemPlas of fietsen of steppen op de PumpTrack. Kortom, er is bij Recreatiepark TerSpegelt voor jong & oud genoeg te beleven! 

 • Suppen

  Span je spieren aan, vind de juiste balans en sup over de recreatieplas heen. Vergeet je niet te genieten van het uitzicht?

  Suppen
 • WaterLodge

  Overnacht in een van de sfeervolle WaterLodges...

  WaterLodge
 • Natuurpoort TerSpegelt

  Natuurpoort TerSpegelt