SterrenStrand TerSpegelt

| Jim Steenbakkers

Meer dan een speelstrand
 

In het SterrenStrand vind je natuurwater van maximaal 40 cm diep. Daarnaast heeft het SterrenStrand midden in het overdekte speelparadijs een klim- en klauterkasteel van wel 8 meter hoog. Hier kunnen jouw kinderen spannende avonturen beleven en lekker van de glijbaan glijden. Wil jij de dag op het SterrenStrand ook nog een beetje leerzaam maken? In Zilva’s Haven staat het transport van water en zand centraal. Ga aan de slag met emmertjes, goten en zandkastelen! Voor de echte ontdekkers vinden jouw kinderen na even zoeken de geheime ingang naar het ondergrondse labyrint.
Dat klinkt superspannend, toch?

"Het SterrenStrand bezoeken."

Misschien wel het grootste voordeel van het SterrenStrand is dat het overdekt is; dit maakt het ook mogelijk om in de herfst of winter lekker met zand en water bezig te zijn. Wil jij het SterrenStrand bezoeken met je gezin? Neem dan contact op met Recreatiepark TerSpegelt, zij kunnen je verder helpen met een toegangsbewijs voor het SterrenStrand en het binnenzwembad!

Nog meer zwemplezier
 

Wil jij met je kinderen liever zwemmen in een iets dieper bad? Via het dompelbad kom je terecht in het overdekte zwembad, dat direct gelinkt is aan het SterrenStrand. Neem hier een verfrissende duik of glijd keihard van de glijbaan. In het ondiepe Bloos’ Bad kunnen de kleinste kinderen lekker doorgaan met spelen en nog meer van het water ontdekken. CanalPlay is ook geweldig voor peuters en kleuters. Hier varen zij op een foam bootje door de kanalen voor een spannende ontdekkingstocht. De oudere kinderen spelen in het diepe bad of glijden hard van de hoge glijbaan. Wil jij zelf ook nog even ontspannen? Dat kan in het heerlijke bruisbad!

"Bijkomen van al het zwemplezier."

Er is een grote kans dat jij en je gezin honger krijgen van al dat gespetter, gespeel met zand en gesjees van de glijbaan. Gelukkig is het bij het SterrenStrand ook mogelijk om een verkoelend ijsje te eten, een fris drankje te nemen of om voor een andere lekkere versnapering te kiezen. Het terras bevindt zich in het overdekte SterrenStrand, je hoeft dus niet het behaaglijke zwemparadijs te verlaten om even bij te komen.

Ontdek het SterrenStrand