Welkomstborden - Een unieke boodschap voor iedereen

Eersel beschikt over zes verschillende welkomstborden. Deze borden staan bij de toeganswegen aan de rand van de bebouwde kom.
Op deze welkomstborden kunnen verenigingen, stichtigen, gemeente en bedrijven hun evenementen kenbaar maken aan de +/- 10.000 inwoners uit onze prachtige Kempen. En uiteraard aan alle overige verkeersdeelnemers die er langs rijden! 

 

Wat mag er geplaatst worden in een welkomstbord?

De berichten in de welkomstborden dienen een openevenementenkarakter te hebben. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een open dag van jouw bedrijf, marktdagen die je wil aankondigen, (speciale) vieringen, beurzen, buurtfeesten of fietstochten die georganiseerd worden.

Al onze borden hebben twee regels waar een x aantal tekens in kwijt kunnen. Op elke regel kun je ongeveer 20 tot 22 tekens kwijt. Hou hierbij wel rekening met het feit dat de letter 'M' bijvoorbeeld breder is dan de letter 'I'. De tekst is in de gehele periode op alle zes de borden gelijk. Een week loopt altijd van maandag t/m zondag, de tekst wordt normaal gesproken op een maandag gewisseld. 

Reserveren

Aanvragen worden behandeld op datum van binnenkomst. Het is dus van belang dat je jouw reserveringen tijdig doorgeeft!
Je kunt tot 2 weken voor plaatsing je tekst doorgeven. Via dit formulier kun je jouw tekst voor de welkomstborden insturen. 
Direct na plaatsing ontvang je een factuur. De kosten bedragen €75,00 per week (excl. BTW) 

We zien graag jouw reservering tegemoet!