Alle puzzelstukjes vallen in Eersel op hun plaats

| Jim Steenbakkers

Ongetwijfeld hebben we allemaal gelezen dat er veel mensen aan het puzzelen zijn geslagen tijdens de corona. Want ja, veel van ons hadden ineens tijd over! Zo ook het team van het Visit Eersel informatiepunt. Al puzzelend droomden zij over een mooie puzzel van Eersel. Die droom kwam uit. Want puzzelen, dat is echt niet (meer) zo stoffig hoor! Sterker nog, puzzelen is heel erg ‘zen’! 

Met veel trots lanceert Visit Eersel een puzzel van 1040 stukjes die je als puzzelaar langs de bezienswaardigheden, kenmerken, geschiedenis en evenementen van de gemeente leidt. De puzzel is een zoekplaat van vrolijk, gezellig en bont geïllustreerde locaties uit Duizel, Eersel, Knegsel, Steensel, Vessem en Wintelre. Van de Cartierheide tot het Groot- en Kleinmeer, van de contente mens, tot het groene ei op de Ovonde. 

Vandaag nam wethouder Léon Kox het eerste exemplaar van de puzzel officieel in ontvangst ten overstaan van de dames van het ontwerpbureau Bonte Raaf, die de puzzel illustreerden. 

De puzzel is exclusief verkrijgbaar bij het Visit Eersel informatiepunt op de markt in Eersel en kost 19,95 euro. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!  

Ontdek de leukste plekjes

‘Veel van onze vrijwilligers geven al jaren advies over de leukste plekjes en mooiste verhalen in de gemeente Eersel. We hebben hen daarom gevraagd om met een lijstje van items te komen waar zij per dorp aan dachten, zodat we zo veel mogelijk herkenbare taferelen in onze puzzel konden laten terugkomen.’ Aldus Visit Eersel Manager Jim Steenbakkers.