Het groene landschap van de Brabantse Kempen is.. - Dé grootste speeltuin die de kinderen zich maar kunnen wensen!

 • Overnachten in de Parel van de Kempen

  B&B Hof van Eersel biedt haar gasten ruimte en privacy in drie bijzondere vrijstaande gastenhuisjes, gelegen op een idyllisch landgoed van anderhalve hectare in een prachtige Kempische omgeving. Ontspanning en aandacht in een informele sfeer kenmerken Hof van Eersel. 

  Bezoek B&B Hof van Eersel

 • Altijd wat te doen voor kids!

  Naast overnachten is er bij B&B Hof van Eersel & in de omgeving genoeg te beleven voor de kids! Kom knuffelen met alpaca's, jump zo hoog als je kunt bij Jump XL of kom ravotten in het water bij het E3 strand

Buiten, Gewoon, Mooi

Buiten; In Eersel en omstreken vermaak je je met het hele gezin. Ontdek het Kabouterpad met vele spannende en uitdagende activiteiten, terwijl papa en mama rondstruinen door de prachtige Cartierheide. Naast het Kabouterpad zijn er ook speeltuinen, zwembaden, midgetgolf banen en andere sportieve ideeën. Hier kun je terecht voor kinderfeestjes, uitstapjes, workshops en andere activiteiten. Dierenliefhebbers kunnen beesten gaan bekijken én aaien bij de struisvogelboerderij, de rondeelkippen of de koeienzichtstal.

Gewoon; Niet alleen de natuur in Eersel is een ware beleving, ook de restaurants, cafés en andere bourgondische gezelligheden zijn in Eersel heel 'gewoon'. Met liefde en gastvrijheid wordt je door de locals ontvangen en rondgeleid, terwijl de kids genieten van uren speelplezier. Onder andere bij Recreatiepark TerSpegelt, Restaurant NU en Cafetaria Reintje kun jij terecht voor dé ervaring met het hele gezin.

Mooi; Naast de prachtige natuurgebieden en bourgondische terrasjes vind je in Eersel voldoende Brabants Schoon. Laat de kids kennis maken met de vele speeltuinen, de geschiedenis van Eersel met een rijk aanbod aan monumenten of trakteer ze op een lekker toetje bij De Smaak Ijs en Chocolade. Een mooie tip: de prachtige Toeristische Poorten, in natuurgebieden zijn speelgebieden gecreëerd, zodat de kinderen de natuur zelf kunnen ervaren.

Kortom, Eersel is Buiten Gewoon Mooi! 

Dat word smikkelen en smullen.. - Bij Familiebedrijf De Smaak Ijs & Chocolade!

 • Een begrip in de Kempen..

  Familiebedrijf De Smaak! Chocolade en IJs is een gezellige en vooral uitnodigende IJssalon, waar ze ook thuis zijn op het gebied van ambachtelijke chocolade. Hier stoppen ze alle liefde in elk ijsbolletje dat ze serveren. De chocolade wordt met de grootste zorg bereid.

  Een begrip in de Kempen..

Knuffelen met de dieren bij..

B&B De Zandhoef!

Naast logeren bij B&B De Zandhoef is er een ruim aanbod aan recreatie! In de nieuw aangelegde tuin met schommel, wipwap en grote trampoline kunnen de kinderen zich prima vermaken. Als het weer het toelaat dan kun je lekker wat baantjes trekken in het verwarmd buitenzwembad. Of ga jij liever voor een potje poolen of tafelvoetbal? Het kan allemaal! Ook hebben ze 3 katten, een hoop kippen, 3 konijnen, 2 alpaca’s, een kamelen veulen en 5 paarden. Kortom, er valt genoeg te beleven bij B&B De Zandhoef!

Ontdek B&B De Zandhoef

Het Kabouterpad - Met een beetje geluk kom je een echte kabouter tegen...

 • Ga je mee..

  Kabouters wonen meestal in holletjes in de grond of in een holle boom. Maar soms ook in een verlaten schuurtje of een hutje gebouwd van takken. Kaboutermannetjes en kaboutervrouwtjes zijn heel aardig en natuurlijk dol op hun kabouterkindertjes. Ze zijn erg ijverig en behulpzaam en de hele dag druk in de weer. Oh, en vergeet je onderweg niet te zoeken naar kaboutersporen?!

  Ontdek het kabouterpad