Kilometers en kilometers aan (fiets)paden.. - Lekker ontspannen toeren door groene en bosrijke gebieden, met een ruime keuze uit prachtige routes!

In Eersel kun je dwars door het natuurgebied de Cartierheide richting Postel fietsen, een tocht maken naar het prachtige Groot- en Kleinmeer tussen Vessem en Wintelre of naar de grafheuvels van Knegsel fietsen. Eersel heeft een rijke historie met vele streekverhalen en legendes zoals de Acht Zaligheden, de Teuten, de Contente Mens en de Mythe van de Kruidendokter.

 

 • Fietsroutes

  Genieten in de buitenlucht, ontdek hier alle fietsroutes in Eersel en omstreken. 

  Fietsroutes
 • De Kempen

  De paden op, de lanen in.. Ontdek hier alle tips voor een dagje uit met de fiets, of strik je veters en bewandel de paden!

  De Kempen
 • Wandelroutes

  Een paradijs voor wandelaars!
  Het landschap kent prachtige beekdalen, bossen en natuurgebieden met vennen en heidevelden. Bovendien is het rijk aan cultuurhistorie.
  Ontdek hier alle wandelroutes in Eersel en omstreken. 

  Wandelroutes

Brabant vertelt.. - 'Laat de inwoners spreken!'

Laat je inspireren

Prachtige natuur, bruisende cultuur en een rijke voedingsbodem. Hier vind je het allemaal. Geen idee waar je moet beginnen? Helemaal niet erg. Om je op weg te helpen hebben wij samen met de locals alvast een lijstje opgesteld, met de dingen die je volgens hen echt gezien moet hebben. 

Bekijk de highlights