De achtertuin van Eindhoven.. - Dé ideale plek om vier gratis evenementen, met onvergetelijke sportieve avonturen te beleven! Ontdek Eindhoven Backyard.

 • Gemeente Eersel, Bergeijk, Bladel en Reusel- de Mierden organiseren van 25 mei tot 15 juni vier gratis evenementen met uitdagende activiteiten! Beleef ieder weekend een uniek evenement, gelegen in de prachtige natuur rond Eindhoven, die wacht op jou! Of je nu een ervaren atleet bent of een beginnende avonturier, er is voor ieder wat wils. Onderstaand hebben we de highlights van onze evenementen uitgelicht, door op de betreffende activiteit te klikken vind je meer informatie over de activiteit & het evenement. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu in en ervaar Eindhoven Backyard!

   

 • Schrijf je nu in!

  Schrijf je nu in!
 • Met de natuur als..

  inspiratiebron, realiseren ze.. 'betoverende schoonheid!'
  Zo laten we mensen uit de Brainportregio op een sportieve manier kennismaken met de natuur.

Move, Explore, Connect & Relax

Ontdek vier sportieve events op vier verschillende locaties in de Kempen!

Move; Get On Your Bike (25 mei), een uitdagend evenement voor gevorderden. Wist je namelijk dat in Bladel 1 van de uitdagendste MTB Trails van Nederland ligt? Of kies voor 1 van de prachtige routes met single tracks door de natuur. Tijdens dit evenement maak je kennis met MTB tijdens een van onze clinics, verzorgt door professionele trainers. Kom naar Bladel en Get On Your Bike! 

Explore; Get On Your Feet (1 juni), een sportief evenement voor alle leeftijden. Reusel staat deze dag in het teken van outdoor beleving, wandel door de natuur, vermaak je in het outdoorpark, proef en beleef de aanwezige streekproducten rond natuurpoort de Brandtoren. Blijf niet binnen zitten maar 'Get On Your Feet'!

Connect; Adventure Runnings (15 juni), een avontuurlijk multi-sportevenement voor iedereen waarbij deelnemers samen plezier in sport/ bewegen beleven, ook voor de kids! Ben je klaar voor de ultieme uitdaging? Kies uit verschillende routes met verschillende afstanden en moeilijkheidsgraden, die je langs de mooiste en meest uitdagende paden van de omgeving leiden. Durf jij jezelf uit te dagen op onverhard terrein?

Relax; Relax In The Woods (8/9 juni), een ontspannend evenement voor alle leeftijden. Ontdek de rust en ruimte in & rondom de Eerselse bossen tijdens ‘Relax in the Woods!’. Twee dagen vol workshops en activiteiten om te ontspannen, te verbinden en te genieten van de natuur. De Panberg, TerSpegelt en de prachtige bossen van Eersel vormen het decor voor “Relax in the Woods”, een uniek evenement waar je lichaam en geest tot rust kunnen komen.

Verleng je avontuur.. - Na een sportief & ontspannen weekend

Een begrip in de Kempen

Recreatiepark TerSpegelt mogen we inmiddels wel prijzen als 'een begrip in de Kempen'. Ze behoren tenslotte volgens Caravaning, tot de tien beste campings van Europa! Om jouw belevenis in de achtertuin van Eindhoven compleet te maken, kun je van 7 t/m 10 juni, tijdens het 'Relax In The Woods' evenement, een weekend overnachten bij Recreatiepark TerSpegelt. Kies jij voor de LoungeLodge, de OutbackLodge (comfort) of een Veranda-Chalet? Alle 3 de accommodaties zijn dit weekend te boeken tegen een prijs van €199,00* incl. fiets of sup voor 1 dag. Op basis van beschikbaarheid zijn deze accomodaties beschikbaar, zorg dus dat je er snel bij bent! Ook is er een voordelig 3 gangen-keuzemenu in De Wijde Blick bij te boeken voor slechts €27,50 excl. drankjes. 

*Exclusief: reserveringskosten, toeristenbelasting, schoonmaakkosten en linnenpakketten.

Boek mijn verblijf

Eindhoven Backyard - 'staat voor bewegen in een natuurlijke omgeving'