De gezelligste braderie van Brabant! - Al meer dan 35 jaar een begrip in de regio..

De Toeristendagen, een zeer druk bezochte markt met de leukste kraampjes, waar voor ieder wat wils is! Van handgemaakte spullen tot streekproducten en van ambachtelijke lekkernijen tot voedsel met een eigen verhaal. Mede vanwege de vele campings in het gebied stromen onze markt(en) vol met iedere dag vele duizenden enthousiaste bezoekers. Belangstellende ondernemers, ambachtslieden, beeldend kunstenaars en hobbyisten, je vindt ze hier allemaal.
 

 

Een van de leukste evenementen uit Eersel!

De Toeristendagen staan vooral bekend om het gezellige en uitgebreide entertainmentprogramma waar met name veel te doen is voor de kinderen. Van hilarische theater acts tot sfeervolle muziek, er is voldoende entertainment te vinden op straat! Lees hieronder een kleine sfeerimpressie van vorig jaar: 

"Overal op de braderie was er iets te zien en beleven. De shopping lady met haar hondje. Je moest uitkijken dat je hem niet plattrapte! En wacht, was dat een insect in mijn nek? Nee, het was de veer van Jack Desalles, die net deed of er niks aan de hand was. Hilariteit alom. Op het kinderplein, daar was het pas écht een feestje. Van een levensgroot schaakbord van de schaakclub Steensel, de draaimolen, eendjes vangen, bungee-trampolinespringen tot aan de grappen en grollen van Clown Cees, niets was er te veel. Naast hilarische acts was er ook ruimte voor prachtige verhalenvertellers zoals de Vliegende Hollander, die vertelde over hoe hij voor eeuwig gedoemd zou zijn om de wereldzeeën te bevaren. De laatste dag was niet alleen tropisch qua temperatuur, hij werd ook met een tropisch tintje afgesloten. Niemand kon stil blijven staan bij de Zuid-Amerikaanse ritmes van Sambaband A Batucada. Ook niet de prachtige - op stelten lopende - zeepaardjes."

Lees hier de hele blog & beleef de toeristendagen van 2022

De leukste markt in het centrum van Eersel - Drie zonovergoten donderdagen veranderen de Markt, het Hint en de Nieuwstraat van Eersel in de gezelligste braderie van Brabant..

Heb jij de data van de toeristendagen 2024 al in jouw agenda staan? Want dit wil je niet missen!
25 juli, 1 augustus en 8 augustus van 11.00 - 17.00 uur.